Elementen klonen en stijlen kopiëren / plakken

Wanneer je een element hebt dat je wilt dupliceren (verdubbelen) dan kun je dit element eenvoudig klonen. Wil je alleen de stijl van het element gebruiken voor een ander element dan kun je de stijl kopiëren en vervolgens op een ander element plakken. Hoe dit in zijn werk gaat wordt in dit artikel uitgelegd.

Een element klonen (dupliceren)

Meerdere van dezelfde elementen plaatsen is simpel. Stel je hebt een kolom gemaakt en wilt 4 van deze kolommen naast elkaar hebben. Je kunt dan natuurlijk nog 3 kolommen gaan maken en instellen. Een snellere manier is om de bestaande kolom te klonen. Hiermee maak je meerdere van dezelfde kolom. Hierna hoef je alleen de inhoud van de kolom nog aan te passen en voilá, je hebt 4 van dezelfde elementen

Een element klonen

Element stijlen kopiëren en plakken

Stel dat je meerdere elementen hebt maar hiervan wil je allemaal de stijl aanpassen. Dan zou je dus ieder element apart moeten instellen. In plaats daarvan is er een handige functie binnen WebMakkie waarmee je de stijl van een element kunt kopiëren en kunt plakken op een ander element. Dit spaart een hoop tijd.

Element stijlen kopiëren en plakken

Deze website is gemaakt met WebMakkie

KvK nr: 65316495 | BTW-id: NL856062947B01
© WNED.NL 2009 - 2023 © Geregistreerd Intellectuele Eigendom (IE BOIP 1323079)

WebMakkie is de gratis website maker van WITXL.NL